15 Август, 2019 10:17 1 316 0

Франк Лампард: Бяхме по-добри от Ливърпул, но ни липсваше късмет

  • челси-
  • загуба-
  • суперкупа на европа-
  • ливърпул-
  • франк лампард-
  • доволен

Легендата на Челси похвали своя отбор за представянето му в загубения финал за Суперкупата на Европа срещу Ливърпул

Франк Лампард: Бяхме по-добри от Ливърпул, но ни липсваше късмет - 1
Източник: БГНЕС

Отборът на Челси загуби Суперкупата на Европа, губейки на финала от Ливърпул след дузпи, въпреки това обаче мениджърът на лондончани Франк Лампард похвали своя отбор в интервю след края на мача.

''Мисля, че ние бяхме по-добрият отбор. Липсваше ни малко късмет и повече точност при завършването на атаките. Ще работим над това, но като цяло съм щастлив и горд от представянето ни. Не обичам да губя, но днес наистина не ни провървя. Играта ни обаче е положителен знак. Изправихме се срещу отбор, който беше изграждан в продължение на няколко години. Всеки от нашите момчета се раздаде напълно. Видях това, което исках, а именно отдаденост, желание, контрол над топката и пасове зад гърба на противника”, сподели впечатленията си от двубоя Франк Лампард.

''Канте е изключителен футболист. Той е скромен, но на терена е машина. Въпреки че не беше тренирал достатъчно и имаше лека контузия в глезена, изигра 120 минути и всички видяха какво дава на отбора. Щастлив съм, че мога да работя с него. Канте ще е невероятно важен за нас. Пулишич тепърва ще показва какво може. Не забравяйте, че той е само на 20 години. Трябваше му малко време, за да влезе в мача, но когато го направи, показа какъв талант притежава. Много съм доволен също от Жоржиньо и Емерсон. Тези момчета играха в неделя, а днес бяха на ниво през всичките 120 минути. Никой от отбора не ме разочарова'', заяви още легендата на Челси.

''Тами Ейбрахам сам поиска да бие последната дузпа, което говори за увереността му. И аз съм пропускал дузпи. Тами ще стане по-силен. Когато играеш на най-високо ниво, се научаваш да се справяш с напрежението. Баркли и Маунт се включиха много добре от пейката. Ако играем така през целия сезон, ще е чудесно. Показахме характер при 1:2. Срещу Ливърпул не можеш винаги да действаш според собствения си план, но реакцията ни в хода на мача беше добра'', добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА