Last news in Fakti

16 Август, 2019 15:30 2 528 3

Георги Иванов-Гонзо е новият спортен директор на Локомотив (Пловдив)

  • локомотив (пловдив)-
  • георги иванов-гонзо-
  • спортен директор

Иванов е юноша на Локомотив (Пловдив), а освен това има и четири сезона като футболист в мъжкия състав на пловдивчани

Георги Иванов-Гонзо е новият спортен директор на Локомотив (Пловдив) - 1
Източник: БГНЕС

Бившият наставник на Левски и Черно море Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на Локомотив (Пловдив). По информация на gong.bg от директора в клуба – Чавдар Цветков, легендарният бивш нападател на Левски ще работи усилено по футболните въпроси за тима на Локомотив.

43-годишният пловдивчанин заемаше този пост и в Левски в последните години. Освен, че е юноша на "смърфовете", Гонзо има и прекарани четири сезона като професионалист на "Лаута", където отбеляза 16 гола в 64 мача между 1993-а и 1997-а година.

Както е известно, „смърфовете” преустановиха европейското си участие в Лига Европа, след като допуснаха две загуби от Страсбург с по 0:1 в третия кръг от надпреварата. Гонзо бе част от "черно-бялата" делегация за реванша срещу французите, след като изгледа дуела на "Стад дьо ла Мено" на живо от трибуните в компанията на собственика Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев - Зума и Атанас Узунов. За последно юношата на Локомотив Пловдив води отбора на Черно море, но през есента на 2017-а година бе освободен от шефовете на "моряците" поради незадоволителни резултати.

"Георги Иванов - Гонзо е новият спортен директор на Локомотив Пловдив", отсече Чавдар Цветков пред gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекара

    7 5 Отговор
    Гошо Иванов е с 8 клас!
  • 2 Гого 1

    8 5 Отговор
    Чеп за зеле не става от гонзо
  • 3 боцмана

    2 1 Отговор
    Интересчия!