Last news in Fakti

18 Август, 2019 18:39 781 3

Ивелин Попов с контузия, увисва за Англия

Капитанът на националния отбор пострада в мача между неговия Ростов и УФА

Ивелин Попов с контузия, увисва за Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Изключително лоши новини долетяха от Русия. Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов получи контузия по време на мача на своя Ростов срещу Уфа, информира ГОНГ.

В 19-та минута на мача Попето тръгна да се бори за една топка, когато се удари в гредата. Няколко минути му беше оказвана помощ на терена, но добрата новина е, че все пак продължи да играе до края на полувремето.

Все пак беше сменен на почивката и на неговото място се появи Роман Ерьоменко. Все още няма официална информация от лагера на клуба какво е естеството на травмата на Ивелин Попов.

Ако болежките му се окажат по-сериозни, нападателят може да се окаже под сериозна въпросителна за европейската квалификация с Англия на 7 септември. Три дни по-късно момчетата на Красимир Балъков играят контрола с Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШОП

    2 3 Отговор
    Жалко. Един от малкото които дават всичко на терена за Бг. Той пръв разобличи тотаджиите в нац. Отбор на мача с люксембург който завърши 3 на 4 за бг. Направи го на терена и пРед камерите. да оздравяваш бързо

    Коментиран от #2

  • 2 München

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ШОП":

    Не си прав, човече! Този изпусна нарочно дузпата срещу Армения, преди години. Бойкотираше Л. Пенев. Предателите нямат място в Националния. Стана ми много антипатичен, съжалявам. Господ си знае работата.
  • 3 Голем смях

    0 3 Отговор
    Това е добра новина.Един спънат кон без мозък по-малко.Без него поне ще играем с 11 човека.Той си беше един статист .Просто не става само с желание.Трябва и малко да разбираш от футбол.Но не е виновно момчето,а нещастните треньори които го залъгваха че е футболист.