Last news in Fakti

21 Август, 2019 14:56 1 613 1

Каляри праща Десподов в Кротоне?

  • десподов-
  • кротоне-
  • наем-
  • обиграване-
  • каляри

Българският футболист не искаше да бъде пращат под наем, но сега е по-склонен към тази стъпка

Каляри праща Десподов в Кротоне? - 1

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов изглежда ще продължи кариерата си в Кротоне. Поне такива са последните информации от Апенините. В последните дни усилено се говори, че българинът не влиза в плановете на треньора Роландо Маран и ще му се търси нов отбор, където да се обиграва. Изглежда такъв е намерен и според авторитетния трансферен експерт Джанлука Ди Марцио, това ще е втородивизионният Кротоне.

Десподов до момента категорично отказваше да премине в отбор от Серия “Б”, но може би е бил убеден от ръководството на сардинци да промени решението си и да приеме предложението на Кротоне.

Бившият футболист на ЦСКА бе преследван от контузии след трансфера си през януари. Той така и не успя да се наложи в състава на Каляри, като записа едва 4 мача за тима през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    7 0 Отговор
    Космонавта, понеже е страхотен и невероятен футболист, всеки вика "Вземи го ти".