Last news in Fakti

22 Август, 2019 12:27 1 023 2

Обмислят солени глоби в Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • глоби-
  • заплати-
  • напрежение-
  • директор

Играчите може да се сбогуват с 40% от заплатите си

Обмислят солени глоби в Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежението в Ботев (Пловдив) расте с всеки изминал ден, пише "Тема Спорт". Заради ужасното представяне напоследък на футболистите е била наложена глоба и тя е повече от сериозна.

Заради едната-единствена точка от последните 4 мача играчите на „канарчетата“ ще трябва да се сбогуват с 40% от заплатите си. Това решение е било взето от един от директорите на клуба, като неговото желание е по този начин да събуди отбора.

В крайна сметка обаче футболистите може да се измъкнат сухи и да не им се бърка в джоба. Причината – друг от шефовете на Ботев (Пловдив) е решил, че така се създава огромно напрежение и то точно преди мача с Витоша (Бистрица), в който с една победа „канарчетата“ ще се върнат на победния път и ще вдигнат самочувствието преди дербито с Локо (Пловдив). Може би друга от причините за евентуалното сваляне на глобите е причината, че чисто законово няма как да се вземе толкова голям процент от месечното възнаграждение.

Заради лошите резултати и столът на треньора Желко Петрович се разклати сериозно, като фаворит за негов наследник е Ясен Петров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mitko

    1 1 Отговор
    Момчета,защо не се хвърляте,като през месец-май,а?Никой ли не ви плаща,а?Ще страдате и то на колежа.

    Коментиран от #2

  • 2 Червен плащ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "mitko":

    Амиии, ще чакат пак до месец МАЙ( май)