22 Август, 2019 13:30 1 095 2

Лукаку: Юнайтед не ме защити и затова отидох в Интер

  • лукаку-
  • интер-
  • трансфер-
  • желание-
  • защита-
  • манчестър юнайтед-
  • слухове

"Чаках някой да излезе и да отрече слуховете за мой трансфер, но това не стана", заяви белгиецът

Лукаку: Юнайтед не ме защити и затова отидох в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Интер Ромелу Лукаку нападна доскорошния си клуб Манчестър Юнайтед, обвинявайки “червените дяволи”, че не са го защитили от слуховете за неговото напускане, докато все още носеше техния екип.

“Много неща бяха казани, без да се почувствам защитен. Чух много слухове - “Ром отива там”, “Не искат Ром”, … и никой не излезе да им сложи край. Това продължи три-четири седмици. Чаках някой да излезе и да ги отрече. Това не се случи. Проведох разговор, казах им, че е по-добре всеки да тръгне по свой собствен път. Ако не искаш да защитиш някого, появяват се всички тези слухове. Просто исках от тях да кажат: “Ром ще се бори за мястото си”, но това така и не се случи за четири-пет месеца.

Положението беше: “трябва да си тръгне, той не заслужава да бъде тук”. ОК, тогава искам да си тръгна. Можеш да се бориш за позицията, но да бъдеш на място, където хората те искат. Ако си щастлив, намираш начин. Няма значение дали си на пейката, или си титуляр. Но никой не ми каза, че ситуацията е такава. Така че я анализирах две-три седмици и гледах всички тези ла*на по медиите. Кой им дава тази информация? Не съм аз, нито агентът ми. Виждах я на телефона си да се появява от никъде”, сподели Лукаку пред LightHarted Podcast.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    Тоя и Икарди ще се хванат за гаджета, помнете ми думата. Ще има да им берем срамове феновете!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.