23 Август, 2019 10:28 923 0

Северноирландци изненадаха Карабах

  • линфийлд-
  • карабах-
  • славчев-
  • плейоф-
  • лига европа

Линфийлд победи азербайджанския тим с 3:2

Северноирландци изненадаха Карабах - 1
Снимка: БГНЕС

Линфийлд победи Карабах с 3:2 в първия мач от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Сред резервите на гостите от Азербайджан бе Симеон Славчев, който обаче не влезе в игра.

Карабах поведе в 15-ата минута чрез Рерас, но до края на първото полувреме домакините от Северна Ирландия направиха пълен обрат с попадения на Стафорд в 40-ата и Лейвъри в 45-ата минута.

Отново Лейвъри вкара трети гол за Линфийлд в 75-ата минута и изглеждаше, че северноирландците са на път да вземат комфортна преднина преди реванша. В добавеното време обаче гостите си спечелиха дузпа, а Гай бе точен за крайното 3:2.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА