24 Август, 2019 05:16 2 230 0

Реал Мадрид съгласни да пуснат Навас в ПСЖ

  • псж-
  • реал мадрид-
  • навас-
  • фенове-
  • желание-
  • напускане-
  • трансфер

Костариканският вратар не иска да е резерва при мадридчани

Реал Мадрид съгласни да пуснат Навас в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Макар и да е любимец на феновете, Кейлор Навас все пак ще си тръгне от Реал Мадрид. Раздялата дълго беше отлагана, но този път кралският клуб е приел офертата на Пари Сен Жермен, твърди “Marca”. Изданието не назовава конкретна сума, но трансферът може да се осъществи и като част от сделката за Неймар, ако бразилецът наистина премине в Реал.

Навас може да пристигне в Париж още днес. Той сам е изявил желание да смени обстановката, защото не иска да е резерва на Тибо Куртоа.

ПСЖ пък отдавна търси качествен страж, който да се конкурира с Алфонс Ареола. В дългосрочен план именно Ареола ще пази вратата на френския гранд, но той още няма достатъчно опит, а присъствието на костариканеца ще го мотивира и ще помогне за развитието му.

На “Парк де Пренс” Кейлор Навас ще се радва на същите финансови условия като в Мадрид, но ще има много повече възможности за изява. Реал пък вече търси негов заместник. Идеята е да бъде привлечен опитен вратар, а сред споменаваните имена са Хосе Рейна и Карлос Камени.

Навас пристигна на “Сантиаго Бернабеу” през 2014 година от Леванте срещу 10 млн. евро. През миналия сезон той пази само в 10 шампионатни мача, в които допусна 8 гола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА