Last news in Fakti

24 Август, 2019 21:38 1 917 0

Байерн прегази Шалке като гост в дебюта на Коутиньо

Левандовски се отличи с хеттрик

С хеттрик на Роберт Левандовски тимът на Байерн (Мюнхен) с лекота надви Шалке 04 с 3:0 като гост в дербито от втория кръг на Бундеслигата, информира Спортал.

Дебют за баварците направиха Филипе Коутиньо, Иван Перишич и Люка Ернандес, но техните изяви останаха в сянката на полския гений.

Централният нападател откри от дузпа в 20-ата минута, удвои от пряк-свободен удар в 50-ата, а в 75-ата се разписа още веднъж.

Домакините претендираха за две неотсъдени дузпи в тяхна полза при 0:2 за игра с ръце на Ернандес и Перишич, но ВАР не уважи жалбите им.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА