Last news in Fakti

25 Август, 2019 20:40 3 017 4

ЦСКА-София с глупава издънка в Русе

Грешка на Тиаго и един удар на русенци бяха достатъчни за подялба на точките

ЦСКА-София се издъни неочаквано в Русе, завършвайки 1:1 с Дунав в мач от 7-ия кръг в efbet Лига, информира ГОНГ. Бразилецът Евандро спаси "армейците" от загуба с гол в 68-ата минута. Домакините поведоха в 41-ата минута чрез Стефан Христов.

Двубоят започна с очакван натиск на ЦСКА-София, но "червените" трудно намираха път към вратата на домакините, които на моменти се защитаваха със 7-8 играчи. Това затрудни играчите на Люпко Петрович и те заложиха на ударите от дистанция, които обаче не им донесоха успех. Вратарят на Дунав Макенджиев на два пъти улови шутове на Али Соу, Евандро с глава пък не можа да намери целта.

И съвсем изненадващо русенци поведоха в 41-ата минута след детинска грешка на Тиаго Родригес. Португалецът върна лошо топката към Раул Албентоса и от това се възползва Стефан Христов, който открадна топката и с премерен удар покрай вратаря Черниаускас шокира "червените".

През второто полувреме тонусът в играта на ЦСКА-София падна още повече и отборът по-трудно стигаше до голови положения. Не помогнаха и направените смени - Люпко Петрович извади и двамата си крайни защитници, които бяха крайно неефиктивни в изграждането на атаките на своя отбор. Резервите Вивиан Соломон-Отабор и дебютантът Брадли Мазику обаче не направиха нищо запомнящо се. Евандро, Али Соу и Бикел опитаха да пробият бетона на домакините, но мерникът им изневери.

И тогава на сцената отново излезе очаквания герой Евандро. Бразилецът показа за пореден път класата си в 68-ата минута. Той получи топката от Кристиян Малинов и от движение я прати неспасяемо във вратата на Дунав. Голът като че ли успокои прекалено гостите, които очакваха съперникът да рухне. Много важни в оставащите минути до края бяха изявите на ветераните Диян Димов и Мартин Ковачев , които влязоха като резерви.

В даденото от съдията Никола Попов продължение футболистите на ЦСКА-София не показаха достатъчно аргументи, че заслужават победата и логично двубоят завърши 1:1, написа в репортажа си ГОНГ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    13 3 Отговор
    ЦСКА НЕ ИГРАЕ НИЩО!!!!!!Неможе за грешките си и безпомошността да ти е виновен все съдията..ЛЕВСКИ е същия......
  • 2 Б.Х.

    13 3 Отговор
    Люпко да си ходи. В играта на ЦСКА няма идея , не може само центрирания и каквото стане отпред. Това е минало. На него все някой му е виновен, той никога не е.
  • 3 Стойчо шестте патрона

    5 6 Отговор
    Джуджето отбор няма да направи Никога!!!!!!! 41та, чинута!!!!!!!!!!!!!!! 6
  • 4 Миризлив пор

    1 0 Отговор
    Истината е, е ЦСКА спечели, или поне част от отбора спечели... От Еврофутбол или някой друг залог.