Last news in Fakti

2 Септември, 2019 16:00 1 616 2

Чакането за Икарди свърши! Вижте в кой отбор отива..

  • мауро икарди-
  • интер-
  • нов отбор-
  • псж

Неизвестността за Мауро Икарди е на път да приключи

Чакането за Икарди свърши! Вижте в кой отбор отива.. - 1
Източник: БГНЕС

Голмайсторът на Интер в последните сезони Мауро Икарди е много близо до преминаване под наем в Пари Сен Жермен, това пишат медиите в Италия. Аржентинецът трябва да пристигне по-късно днес в Париж със своята съпруга и агент Уанда Нара, за да финализира своя трансфер. Очаква се в договора между Интер и ПСЖ да има клауза за откупуването на Икарди, която да е на стойност от 70 млн. евро.

Още с идването на новия треньор в Интер Антонио Конте, съдбата на Икарди беше предизвестена, а именно, че неговото бъдеще е далеч от ''Джузепе Меаца'', тъй като не влиза в плановете на бившия наставник на Ювентус, Италия и Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛАРДИОЛА

    1 0 Отговор
    хахахахаха ,накрая в псж, поне в Атлетико Мадрид да беше преминал

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЛАРДИОЛА":

    Сега като изригне и наниже 30 гола в предстоящият сезон ще замине в Реал за следващият такъв!