Last news in Fakti

6 Септември, 2019 11:00 1 311 2

Под пара! Милано се готви за ново кърваво дерби (ВИДЕО)

  • интер-
  • милан-
  • дерби дела мадонина

Повече от две седмици преди мача билетите за “Дерби дела Мадонина” са почти разпродадени

Под пара! Милано се готви за ново кърваво дерби (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Предстоящото дерби между Милан и Интер предизвиква огромен интерес сред тифозите в Милано. Повече от две седмици преди мача билетите за него са почти разпродадени. Според последните информации до момента са изкупени над 60 хиляди от ценните хартийки, пише Спортал.

Милан е символичен домакин на “Дерби дела Мадонина”. Срещата бе преместена за събота, 21 септември от 21:45 часа. Очакванията са всички билети да бъдат разпродадени дотогава и стадион “Джузепе Меаца” да е препълнен.

“Росонерите” са в неприятна серия в дербито и нямат победа в последните 6 мача.

Интер пък се надява отново да накаже градския съперник. “Нерадзурите” са спрягани като основен претендент за титлата в Серия “А” и ще трябва да докажат това в първия си сериозен тест за сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    2 2 Отговор
    Мачкайте, нерадзури
  • 2 Liverpool FC

    2 2 Отговор
    Дано стане мач