Last news in Fakti

9 Септември, 2019 13:05 3 127 6

След US Open: Григор отново е в близост до челните места, той ще бъде номер..

  • григор димитров-
  • успех-
  • n25-
  • скок-
  • atp-
  • ранглиста

Българинът с рекорден скок в ранглистата на ATP

След US Open: Григор отново е в близост до челните места, той ще бъде номер.. - 1
Източник: БГНЕС

Българинът Григор Димитров скочи с 53 места нагоре и вече заема 25-а позиция в мъжката тенис-ранглиста, която беше оповестена от АТР след края на турнира US Open. Димитров има 1432 точки, като с малко пред него са Милош Раонич и Беноа Пер, съобщава gong.bg.

Григор Димитров е заявил участие на турнира в Ченгду, Китай. След това е предвиден за надпреварата в Пекин, Мастърса в Шанхай.

Руснакът Даниил Медведев, който достигна до финала на последния за годината турнир от Големия шлем, се изкачи от 5-о на 4-о място с 5235 точки, но все още е много далече от големите трима, които остават непроменени по местата си.

Шампионът Рафаел Надал е на 2-о място с 9225, като пред него с 9865 точки е Новак Джокович (Сърбия), реално загубил близо 2000 точки. Трети е швейцарският ветеран Роджър Федерер.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    12 1 Отговор
    Важното е да е по напред в ранглисата .. за да участва на турнирите и да е поставен .. така поне е по лесно да мине първите кръгове .. а ние имаме какво да гледаме и за кой да викаме ...

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    Абсолютно си прав
  • 3 незнайко

    2 5 Отговор
    Защо не писахте, че Григор е спечелил 950 000 долара . ЧОВЕКА ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ И БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРСУВА !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Eistee

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Мунчо, ако България съвсем пък не го интересуваше, отдавна да се е натурализирал в някоя богата държава и да излиза примерно като Наим Сюлейманов като "турчин" в класациите. Да не мислиш, че някой ще му откаже? САЩ, Австралия, Южна Африка? Там феновете знаят да ценят доброто представяне и красивата игра, а не са бездарници с бирени коремчета, пишещи по форумите на три ракии.
    Мисли малко с тая глава преди да пишеш глупости по форумите, моля те!

    Коментиран от #6

  • 5 Браво Грегоре супер си

    1 3 Отговор
    А бе защо плюете по Григор ,нали сте големи Българи, такива като Обединени Патриоти ,ДЕТО НА ДВЕ МАГАРЕТА СЕНО НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ.
    За съжаление ,са много малко такива като Григор, той една от малкото надежди,на България и го потвърди с семи- финала си в ЮС ОПЕН.
    МОЯТА ПРОГНОЗА Е, В ЧЕЛНАТА ПЕТИЦА ДО КРАЯ НА 2019 ГОДИНА.
  • 6 Треньорът на Дришо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Eistee":

    Чети сега, Мунчо!
    Григорчо може да е посредствен тенесист, но за сметка на това не е глупав. Много добре знае, че веднъж предател, цял живот предател. Никои не обича предателите и родоотстъпниците. Някой вече да си спомня за един махлянов, станал кореняк японец? Някой да си спомня за кореняк казакстанката каратанчева, (ако не се лъжа и бе името)?
    За пример ще ти дам Джоковоч и Федерер, които НЕ изпускат турнири в собствените си държави. С това те доказват, че са родолюбци и уважават домашните си фенове, а Дришльо носи от девет кладенеца вода само и само да не участва!
    А'е у лево неразбирач!!!