9 Септември, 2019 15:35 1 312 6

''Синя'' легенда: Левски има реален шанс за титлата

  • левски-
  • титла-
  • стефан аладжов-
  • мнение

Стефан Аладжов е с добро мнение за работата на Петър Хубчев като наставник на ''сините''

''Синя'' легенда: Левски има реален шанс за титлата - 1
Снимка: levski.bg

Легендата на Левски Стефан Аладжов говори пред в-к ''Тема спорт'' относно представянето на "сините" до момента през настоящия сезон. Бившият защитник вярва, че в края на сезона Левски може да триумфира с титлата в първенството.

"Лятната селекция приключи, сега трябва да се обиграе съставът. Щеше да се търси защитник, но от клуба не успяха да привлекат никой. "Сините" нямат и алтернатива при фланговите бранители. Може би, за да се стигне до продажбата на Мариани, са били необходими финанси. Но сега няма адекватен негов заместник. Селекцията не впечатлява'', отбелязва Аладжов.

''Петър Хубчев може би напусна националния, защото е нямал достатъчно класни футболисти. Видяхте за какво става въпрос. Нормално е да те победи Англия, но да се играе само с вратаря и топката да се връща назад - не става. В Левски налучка състава и дано занапред нещата да се подобрят в това отношение. Засега треньорът се справя'', изразява увереност той спрямо Петър Хубчев.

''Неприятно се получи в дербито, когато се стигна от 2:0 до 2:2. Можеше Левски да вкара и трети гол преди това, а ако имаше още пет минути до края на мача, и ЦСКА имаше шанс да победи. Левски не бива да пада у дома, ако иска да направи нещо. "Сините" имат реалната възможност да се борят за титлата, но трябва да побеждават преките си конкуренти - ЦСКА и Лудогорец. Не бива с лека ръка при спечелен мач, водейки 2:0, да завършиш наравно", добавя легендата на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Легендата

    7 6 Отговор
    Ама, Титлата няма шанс за Левски!!!!!!!
  • 2 антрашпиц

    6 4 Отговор
    Абе тая титла ако вземе ,че се удари у вас левскари и ко ша я правите?В Европа още първия мач и аут.
  • 3 Помнещ

    5 3 Отговор
    ,,Има шанс " до първия сняг!След това ,,чужденците" им става стдено и тръгват по дискотеките на студенски град!
  • 4 По-голяма лакардия...........

    5 2 Отговор
    Не бях чувал.

    Коментиран от #5

  • 5 Този

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "По-голяма лакардия...........":

    е голям фантазьор или майтапчия.
  • 6 Стар чорбар

    1 0 Отговор
    Аладжата, заедно с Киро Ивков, Пальо Панов и Фифи Перото, са едни от малкото левскари които уважавах.