11 Септември, 2019 09:08 1 166 5

Ивелин Попов: Тежко ни е, че не побеждаваме, шансът ни е Лигата на нациите

  • ивелин попов-
  • национален отбор-
  • загуба от ирландия-
  • контрола

Трябва да сме по-нахални и по-креативни в последната третина

Ивелин Попов: Тежко ни е, че не побеждаваме, шансът ни е Лигата на нациите - 1
Източник: БГНЕС

Капитанът на България Ивелин Попов заяви пред Sportal TV, че липсата на победи в последната година се отразява на настроението на националите. Попето обаче е сигурен, че ще запишем победа до края на квалификационната кампания.

''Балъков ми каза, че всички, които сме влезли в игра, не сме влезли както трябва. Мисля, че 80 минути не стояхме лошо не терена, първите 3 положения бяха пред тяхната врата. За наше нещастие в последните 10 минути не стояхме добре. Лошо е, че без чиста ситуация допуснахме 7 гола. Ние сме един отбор, не бива Христо Иванов да е самокритичен към себе си, не е виновен той, всички до един сме виновни. Това му е дебют, не бива да поема той вината. Колективът винаги е бил добър тук, но за тази схема на игра трябва време. Бековете трябва да разберат точното време да се включат, за 3-4 дни не може да се получи, но има облик този отбор'', заяви капитанът Ивелин Попов.

''В последната третина трябва да сме по-нахални, по-креативни и по-ефективни. Нямаме победа и това ни тежи, чува се на вечеря само дрънкането на чинии и прибори, това си говорихме и вчера на тренировката - когато има победи, самочувствието е по-различно. При загуби си леко скован, пазиш се да не сбъркаш, тежи, разбира се, но съм сигурен, че ще дойдат и добри дни'', коментира Попов.

''Следим, разбира се, за шанса си в Лига на нациите. Чакаме си шанса, това сме си го извоювали с представянето си в Лигата на нациите предната година. Говорих със селекционера, ще се започва скоро концепция с държавата за българския футбол, да се надяваме, че до 5-6 години ще се берат плодовете. Ще вземем победа в оставащите мачове. Вкъщи играем по съвсем различен начин, знаете. Трябва да сме доста по-агресивни и по-нахални в тяхната третина. Сигурен съм, че ще запишем победа. Нямам претенции къде играя, където ме вижда треньорът - там. За мен е без значение", каза още Попов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Враца Баце

    6 0 Отговор
    Боклук! !!!!
  • 2 Ved

    5 0 Отговор
    Ми що не се стегнете и да играете , като хората . Или се правите на футболисти само за парите
  • 3 Гост

    0 3 Отговор
    На Клоп му взе 4 години да направи отбора. А Ганьо, свикнал по кабеларката да пули само топ отбори, обрали каймака на талантите, иска на втория мач резултати. Това беше експериментална контрола, а головете ги получихме накрая със смени, които надали са играли помежду си. "Нахални " не е точната дума. Трябва да не се страхуваш да поемеш инциатива от страх, че ако сбъркаш, ще ти се присмиват до гроб (отражение на Ганьовото мислене). Пътя няма да мине без грешки, но ако пордължаваш да преследваш целта, нещата ще се изгладят. Ако оставят Балъков на мира, ще има отбор над средна европейска класа.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Няма материал колега.... Който и да на значат за треньор няма как да сглоби дори средно ниво на европейски футбол. Какъвто ни клубния такъв ни и националния.
  • 5 антрашпиц

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Много правилно ти го е казал номер 4. А я виж кво направиха косоварите...озъбиха се на англичаните...почти като нас ....нали......