11 Септември, 2019 10:15 1 330 1

Португалия размаза Литва, Роналдо с четири гола

  • португалия-
  • роналдо-
  • победа-
  • над литва

Въпреки победата, португалците остават втори в своята група, а на първо място продължава да е отборът на Украйна

Португалия размаза Литва, Роналдо с четири гола - 1
Източник: БГНЕС

С четири гола на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, във вчерашния състав на Португалия срази като гост тима на Литва с 5:1, предава gong.bg.

Роналдо откри головата си серия още в 7-ата минута от дузпа, свирена за игра с ръка на Маркус Палионис. В 28-ата при първата си по-интересна ситуация Литва изравни, когато Витаутас Андриушкевичус отбеляза с глава след центриране от корнер. В 62-ата минута седмицата на Ювентус отправи слаб удар по земя, вратарят Ернестас Шеткус изби топката, тя обаче тупна върху рамото му, прескочи го и влезе във вратата за 2:1. Само три минути по-късно Роналдо оформи своя хеттрик. Той засече центриране на Бернардо Силва.

В 76-ата отново Силва асистира на Кристиано, който се разписа за четвърти път в мача. Той напусна терена 79-ата минута, но гостите стигнаха и да пети гол. Вилиам Карвальо оформи крайното 5:1 в добавеното време на мача.

Така „мореплавателите“ събират 8 точки, на пет по-малко от лидера Украйна, но и с мач по-малко. Литва са последни с едва една точка. Следващите мачове за Роналдо и компания са домакинство на Люксембург и пряк двубой за първото място с гостуване на Украйна. Литва също има мач с Украйна, а също и със Сърбия, които победиха Люксембург като гост с 3:1. Александър Митрович откри в 36-ата, а в 55-ата Неманя Радонич удвои. Давид Турпел върна един гол за домакините в 66-ата, но отново Митрович оформи крайния резултат в 78-ата минута.

Сърбите са трети със седем точки, а Люксембург е четвърти с четири.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    6 0 Отговор
    Направо им напълни кошницата, 1то полувреме не му вървеше ама 2то... Литва - Роналдо 1:4