Last news in Fakti

12 Септември, 2019 10:40 1 842 1

Люпко иска да върне в отбора освиркан от феновете на ЦСКА

  • люпко петрович-
  • цска-
  • реабилитация-
  • стойчо атанасов-
  • освиркан от феновете

Стойчо Атанасов не е играл повече от 50 дни

Люпко иска да върне в отбора освиркан от феновете на ЦСКА - 1
Източник: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне още един от играчите, изпаданли в немилост. Става въпрос за защитника Стойчо Атанасов. Бургазлията не е играл повече от 50 дни след загубата с 1:3 от Черно море на 20 юли. Тогава бранителят бе заменен преди почивката, след като направи няколко грешки и бе освиркан от публиката, пише в-к ''Тема спорт''.

Очакваше се Атанасов да бъде преотстъпен или дори да разтрогне с клуба. В крайна сметка обаче той остана в Борисовата градина и сега ще получи нов шанс от Люпко Петрович. Той ще бъде алтернатива на Иван Турицов в крайната дясна зона на отбраната.

Стойчо е трябвало да играе в контролата с Поморие. Той обаче се е контузил точно преди спаринга и това е причината да не вземе участие. В същото време обаче в проверката се появи Рубен Пинто. Португалецът също бе ''замразен'' след загубата от Черно море, но сега постепенно си връща доверието на треньорския щаб.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоп

    1 1 Отговор
    Тоя сръбски националист , който за толкова време и счечелени пари от България още говори български с преводач (за справка футболисти от Бразилия започнаха да говорят разбираем български) тоя ли дърт сръбин ще ми оправя ЦСКА ? Абе Гриша Ганчев до кога ще търпиш тоя безполезен дърт сърбин бе? Поне го накарайте да говори български (все пак лапа доста мангизи от България поне да говори на български дъртия сърбин.