12 Септември, 2019 18:25 4 048 6

Легенда на ЦСКА към Бодуров: Седни си на задника! Ти си един наемен работник

  • паро никодимов-
  • критика-
  • към бодуров-
  • цска

Аспарух Никодимов с остра критика към настоящия капитан на ЦСКА

Легенда на ЦСКА към Бодуров: Седни си на задника! Ти си един наемен работник - 1
Източник: БГНЕС

Легендата на ЦСКА и националния отбор по футбол Аспарух Никодимов разкритикува поведението на Николай Бодуров в клубния му тим ЦСКА-София и заяви, че защитникът трябва да се извини на когото трябва на "Армията". Ето какво заяви славният халф и бивш треньор на "червените" специално за Канал 3.

"В този момент има две страни. Да седнат като мъже и да се разберат за какво става въпрос. Бодуров да си седне на задника. Той не е по-голям нито от ръководството, нито от клуба. Той е един наемен работник, трябва да го разберат. Те си мислят, че без тях не може. Може без всеки! Щом може без Жеков, Якимов, Цанев, Пенев и т.н, може и без Бодуров! Трябва да са наясно с това нещо, да си вземат бележка и да се извинят, ако трябва на някои хора. Когато си сбъркал е мъжко да се извиниш. Няма нищо срамно в това. Извинява се и в името на ЦСКА подема отново. Трябва да е за пример. Той е капитан на отбора, не може да бъде най-големият калпазанин там, да обижда другите и да ги потиска. Капитанът е за това - да ръководи отбора, да помага в трудни моменти и да ги обединява. Това е капитанът, това са моите разбирания", сподели Аспарух Никодимов пред Канал 3.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Натали

    5 9 Отговор
    Ти пък къде си клагаш задницата където хората си мерят пиш...........Това не е ЦСКА и целият тази спор е безмислен - любимият ни отбог ГО НЯМА от доста години суга имя мукамби с неизвестни имена тарамбиши и мингиши и това е нещо като Литекс или нещо НИЩО

    Коментиран от #2

  • 2 Хитрото

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Натали":

    Пък Бодуров между другото си е печ и Защо винаги аз и той
  • 3 ЧОРБА

    4 2 Отговор
    ТОВА Е ЛИТЕКСО МОИ ЧОВЕК. ЦЕЦЕКА УМРЕ. КАКТО УМРЕ И СЪЗДАТЕЛЯ НА ЦЕЦЕКА-БКП. ИСТИНСКИЯ ЦЕЦЕКА Е В Б ГРУПА.
  • 4 Пената от Мировяне

    0 2 Отговор
    Моля привърженици на ГМО ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992 да не коментират Великият ЦСКА !!!
  • 5 Легенда на ЦСКА към футболист

    0 0 Отговор
    Седни си на еб.ният г.з .
  • 6 Консерватор

    1 0 Отговор
    Паро, Бодуров беше единствения, който играеше, докато другите гледаха как противника ни вкарва.