Last news in Fakti

13 Септември, 2019 15:17 3 911 4

Уайлдър към Фюри: Ти си ш*бан страхливец!

  • дионтей уайлдър-
  • нападна-
  • тайсън фюри

Американецът определено не харесва поведението на Тайсън Фюри

Уайлдър към Фюри: Ти си ш*бан страхливец! - 1
Източник: БГНЕС

Ако Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър спечелят своите предстоящи битки, двамата ще се изправят отново един срещу друг и Уайлдър ще получи още една възможност да нокаутира Фюри в реванша си, предава gong.bg.

По договор, двамата ще се срещнат в поредния двубой за титлата в тежка категория, който може да се проведе на 22 февруари на неопределено място.

"Знаеш ли, за Тайсън Фюри всичко е игри и забава. Ако беше иначе, веднага щеше да организира реванш срещу мен. Ако имаше сърцето на войн и мисленето на шампион, той щеше да организира този реванш моментално. Не да чака, докато някой дойде и го спаси, за да може да има извинение", заяви Уайлдър.

След като сделката за незабавен реванш между двамата се разпадна, това доведе до много по-слаби двубои за всеки от тях.

"Той знае, че не получава 100 милиона долара, не получава дори и 80 милиона долара. И вероятно не е дори 70 милиона долара. Дори промоутърът му го каза. Той просто дрънка така, сякаш получава договор за 100 милиона долара. Това не е вярно, но той иска да го използва като довод, за да не се бие срещу мен. Той е ш*бан страхливец. Аз просто съм щастлив от това, което съм. Не мога да се притеснявам за това какво правят и какво мислят останалите бойци”, заяви "Бронзовият бомбардировач”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Wilder

    10 10 Отговор
    Уайлдър е номер едно!
  • 2 Сандо

    3 5 Отговор
    Уайлдър е мърсол!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 За по горните

    2 1 Отговор
    Преди време едно тролче боксьорче се правеше на Уалдър после яде кютеци от него!
    Чарли Зеленов май се казваше горкото тролче