16 Септември, 2019 09:32 2 262 4

Президентът на Дунав: Отказвам се от отбора!

  • дунав русе-
  • отказване-
  • пари-
  • финанси-
  • президент-
  • симеонов

Русенският клуб е обявен за продажба и бъдещето му е под въпрос

Президентът на Дунав: Отказвам се от отбора! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Дунав (Русе) д-р Симеон Симеонов обяви, че слага край на своето управление в клуба след 10 години начело на "драконите".

"Не искам да хабя повече време и нерви. Безсилен съм! Нека който иска да дойде и да спаси клуба, аз повече не мога!", каза Симеонов минути преди мача със Славия.

"Спрях да намирам смисъл да наливам пари в клуба. Не успях да запаля обществеността. Не искам да хабя повече нерви и време... Не знам какво ще стане с Дунав, но съм сигурен, че обществеността няма да остави клуба и ще се намери някой с по-добри идеи, който да го държи в елита", започна Симеонов.

"Феновете в България са с някакви емоционални дисхармонии. Не е нормално да не подкрепят тима на стадиона, а пред телевизора. Така най-малкото се генерират приходи, а и подкрепяш тима си на живо. Това е едно от нещата, които също ме демотивират. Не мога да намеря начин да променя ситуацията. Безсилен съм. Затова най-разумно е да си тръгна", продължи босът на Дунав.

"Не мога да кажа точна дата, в която ще оставя клуба. Има момчета много в съблекалнята, които се притесняват. Няма да ги оставя, докато не дойде друг. Но не мога да чакам безкрайно.

Имам разговори с кандидат нови собственици, има приготвен договор, но има и условия, които не са изпълнени. Малко се съмнявам това да се случи, но нека видим", каза още Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    7 2 Отговор
    Дет съ вика, Какво ли ни е на ред? Че по стадините да тръгнем!!!!!
  • 2 Gay Richie Rich

    3 2 Отговор
    дет са вика , вместо да търкаш билетчета , дай 5-10 лв. да идеш на мач . Може да заведеш и някое дете
  • 3 4278

    2 1 Отговор
    Баце, не можеш се отказа!!!
  • 4 Дунавец

    3 0 Отговор
    Ми щом може Домусчиев успява да развива стабилен отбор в 30 хилядния Разград, какво му пречи на Симеонов да развива отбор в 50 хилядното Русе!? Дори потенциалът за публика е по-голям.