Last news in Fakti

16 Септември, 2019 11:59 1 140 1

Искри между Тер Щеген и Нойер

  • нойер-
  • тер щеген-
  • национален отбор-
  • титуляр-
  • критики-
  • германия-
  • напрежение

Двамата немски вратари спорят за това кой трябва да бъде титуляр за националния отбор

Искри между Тер Щеген и Нойер - 1
Снимка: БГНЕС

Голям скандал разтресе националния отбор на Германия. Капитанът Мануел Нойер получи критики от своя колега Марк-Андре тер Щеген, който се и оплака, че не получава шансове за изява в представителния тим.

"В националния отбор не каза нищо. Не знам, дали това помага на отбора. Имаме супер вратари. Имаме Кевин Трап, Бернд Лено, това са класни вратари, които също искат да играят, а седят на пейката. Аз също показвам добри изяви. Ние сме отбор. И вратарите трябва да се подкрепят", заяви Нойер по адрес на Щеген.

Разочарованието си Тер Щеген изрази след мачовете с Холандия и Северна Ирландия, в които остана на пейката.

"Не е лесно да намеря обяснение за това, което изживявам. Давам най-доброто от себе си във всеки мач, за да затрудня решението. Опитвам всичко, но времето с националния отбор беше тежък удар за мен", каза стражът на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 3 Отговор
    Нойер все още е класи над Тер Щеген и други подобни вратари, които изгряха само преди 1-2 години и се правят вече на феномени а допускат всеки мач голове! Нойер си върна формата в последните няколко мача и статистиките са му най-добрите от топ 5 първенствата в Европа! ФАКТ!