Last news in Fakti

16 Септември, 2019 12:56 2 107 3

Хубчев: Нещо ме притеснява...

  • хубчев-
  • черно море-
  • левски-
  • притеснение-
  • състав

Наставникът на Левски обаче не разкри какво го тревожи

Хубчев: Нещо ме притеснява... - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата с 3:0 над Черно море. Бившият национален селекционер призна, че се притеснява от нещо, но реши да спре дотук и да не разкрива какво е то.

"Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нямаше паника, нямаше натиск голям. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма част от работата. За указания няма да говоря, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. При 3:0 ако тръгна да казвам какво не ми е харесало, много хора ще си кажат: "този пък на какъв се прави, какво иска повече". Така че няма да казвам нищо. Не сме перфектни, знаем го много добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа.

Благодарение на 100% на тези футболисти, които са в съблекалнята, Левски има тези точки сега. Няма да е коректно да давам оценка, интересува ме какво работим сега, винаги има какво да се желае, винаги може по-добре. Не искам да коментирам работата на други хора. Чисто физически сме готови за сгъстен цикъл, но ме притеснява друго нещо... Ще го запазя за себе си. На мача с Берое четири човека излязоха от състава преди мача и видяхте резултата. Затова за мен е важно всички да са здрави. Това, което всеки има като физически потенциал, е окей. Холмар? При него притеснението е само липсата на игрова практика. Той може би е потомък на неговата раса, откъдето идва. При него трябва само игрова практика", заяви Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горо

    3 0 Отговор
    Рамирта ще те оправи.
  • 2 Левски

    3 3 Отговор
    са си куци коне открай време. Добре, че съдиите ги подпират.
  • 3 Цецо

    2 0 Отговор
    "Той може би е потомък на неговата раса..." - ами ако не е??? :)))))))))