Last news in Fakti

17 Септември, 2019 11:57 760 0

Конте: Нямаме ясни цели в Шампионската лига

  • конте-
  • цели-
  • шампионска лига-
  • фенове-
  • барселона-
  • група-
  • интер

"Вярвам, че в Барселона не са щастливи, че трябва да срещнат Интер", смята наставникът на "нерадзурите"

Конте: Нямаме ясни цели в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Интер Антонио Конте отказа да постави някакви конкретни цели пред отбора в Шампионската лига. “Нерадзурите” стартират участието си в група “F” на турнира с домакинство на Славия (Прага). За миланския гранд обаче голямата битка ще е с Барселона, като двата тима бяха в една група и през миналия сезон.

“Искаме да зарадваме феновете си, да играем футбол, който да ги вълнува и с който да могат да се идентифицират. Трудно е да поставяме някакви цели, ще видим как ще се развият нещата. Важното е да даваме 110 процента и да не съжаляваме за нищо. Знам колко трудно е да спечелиш Шампионската лига и колко тежко е да загубиш на финала. Това е турнир, в който един инцидент - къде ще отиде определен удар, накъде ще отскочи топката, след като удари гредата - може да промени всичко. Трябва да се вземат под внимание толкова много фактори - моментната форма, наказанията, програмата. Това, че Барселона е в нашата група е доста вълнуващо. В този мач ще покажем най-доброто от себе си. Вярвам, че на “Камп Ноу” не са щастливи, че трябва да срещнат Интер. Когато се изправим срещу най-силните отбори, ще разберем къде се намираме”, смята Конте.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА