18 Септември, 2019 01:00 1 720 0

Меси: Групата ни е много трудна

  • меси-
  • борусия дортмунд-
  • група-
  • шампионска лига-
  • барселона

"Това прави нашата задача по-интересна", заяви звездата на Барселона

Меси: Групата ни е много трудна - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Барселона Лионел Меси определи като трудна групата на каталунците в Шампионската лига. Както е известно тимът от “Камп Ноу” ще се конкурира през този сезон с Борусия (Дортмунд), Интер и Славия (Прага).

"Всяка година в Шампионската лига има баланс на силите, въпреки че понякога е по-трудно да се спечели. Само най-добрите си проправят път, което прави този турнир специален. Паднахме се с отбора на Борусия, с който никога не сме играли по време на престоя ми в клуба. Видях стадиона в Дортмунд по телевизията. Винаги съм го харесвал заради феновете и идентичността на клуба.

Имаме и Интер за съперник. Преди година играхме с тях, но пропуснах този мач заради контузия. Групата е сложна, но така е по-интересна нашата задача", заяви Меси пред официалния сайт на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА