17 Септември, 2019 13:57 2 379 2

Кешерю приключва с футбола в Лудогорец

  • апосту-
  • агент-
  • кешерю-
  • договор-
  • пенсиониране-
  • лудогорец-
  • оставане

За това намекна агентът на румънската голова машина

Кешерю приключва с футбола в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Клаудиу Кешерю Богдан Апосту обяви пред медиите в Румъния, че клиентът му вероятно ще остане в Лудогорец, докато се пенсионира. Кешерю има договор с разградчани до лятото на 2020 година, като е възможно тази есен да го удължи, като в скоро време се очаква двете страни да седнат на преговори.

"Клаудиу може да отиде в други шампионати, но не иска, защото вече няма финансова мотивация. Спечелил е достатъчно пари, за да си позволи свободата да избира къде да играе. За него оферти не липсват, включително и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, но той не искаше. Клаудиу има изключително утвърден статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, докато се пенсионира. Собственикът там наистина го обича. Той е един от важните играчи, като член от семейството на Лудогорец е. И това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там независимо още колко време ще играе - година, две или три. Той чувства, че още може да играе на високо ниво", коментира Апосту пред ProSport.ro.

В началото на декември румънският национал ще навърши 33 години. Той дойде при разградчани през 2015 година. Постепенно се превърна в реализатор №1 на "орлите". Неизменна част е и от държавния тим на родината си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    0 0 Отговор
    В заглавието едно,в садържанието-друго ! Последно-Кешерю ще напуска ли Лудогорец или ще играе до пенсия ?
  • 2 мамалигаа

    0 0 Отговор
    седи тука бе миндил снощи 3 гола вкара къде ще ходиш на пи*ка си ле*ина