Last news in Fakti

18 Септември, 2019 10:59 1 933 1

Федерер спира с тениса след Уимбълдън?

  • федерер-
  • тенис-
  • уимбълдън-
  • решение-
  • отказване-
  • олимпиада

Очаква се швейцарецът да вземе много важно решение

Федерер спира с тениса след Уимбълдън? - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на рекордните 20 титли от турнири от Големия шлем Роджър Федерер ще реши в следващите седмици дали сезон 2020 ще бъде последен за него като професионален тенисист. Швейцарецът обяви, че вече е обсъдил темата със своя екип. Засега Федерер е сигурен, че ще участва на "Уимбълдън", но не и след това.

Маестрото достигна финала в Лондон през юли, където беше победен от Новак Джокович в епичен петсетов дуел.

„Вътрешно в себе си съм убеден, че искам да играя поне до "Уимбълдън". Сега пред мен стои на дневен ред да реша дали да продължа до олимпийските игри в Токио“, каза Маестрото.

„Вече говорих с моя екип, попитах ги те какво мислят по въпроса. Допитах се и до моята съпруга Мирка. Ще взема решение до няколко седмици“.

В края на седмицата Федерер ще бъде на корта в Женева за третото издание на Лейвър къп.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КАК ЩЕ СПРЕ С ТЕНИСА ---НЕГОВИЯТ БОГ И БАЩА НА 4 ДЕЦА !?!?!? ЩЕ ГО ПИТАТ И ЩЕ ГО ПИТАТ ...ПОНЕ ...И ЩЕ РАЗМАХВАТ ТЕНИС РАКЕТИ ПРЕД НЕГО !?!?!?