19 Септември, 2019 12:55 1 310 0

Треньорът на ЦСКА Москва похвали Лудогорец

  • цска москва-
  • лига европа-
  • похвала-
  • лудогорец-
  • гончаренко-
  • контузени

"Българският тим има равностойни играчи и никога не се затварят", смята Виктор Гончаренко

Треньорът на ЦСКА Москва похвали Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Москва Виктор Гончаренко се изказа ласкаво за Лудогорец преди мача в Разград. Двата тима се срещат днес от 22:00 часа на "Лудогорец Арена" на старта на груповата фаза в Лига Европа. Както е известно, Гончаренко преди време беше спряган за треньор на българския шампион.

"Лудогорец разполага с дълга скамейка. На всяка позиция има по двама равностойни играчи. Лудогорец не е от отборите, които се затварят и бранят през целия мач и разчитат на една-две ситуации, за да отбележат гол. Те са отбор, който обича да владее топката. Ще се получи хубав мач", коментира треньорът на ЦСКА (Москва) на пресконференцията в Разград.

Специалистът призна, че участието в днешния мач на Звонимир Шарлия ще се реши в последния момент. Хърватинът не взе участие в последната тренировка на тима в Разград.

"Няма да рискуваме, ако травмата му може да се усложни", добави наставникът на руския гранд.

Гончаренко бе категоричен, че многото контузии в отбора не са резултат от предсезонната подготовка. "Държа да отбележа, че повечето от тях са получени след удар от противник", обясни спецът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА