Last news in Fakti

21 Септември, 2019 10:40 870 1

Треньорът на Ботев (Пловдив): Работя по 15 часа всеки ден, загубите ме мотивират

  • треньор-
  • ботев (пловдив)-
  • желко петрович-
  • след загубата от черно море

Желко Петрович продължава да вярва, че може да е полезен на ''канарчетата'' с работата си

Треньорът на Ботев (Пловдив): Работя по 15 часа всеки ден, загубите ме мотивират - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович коментира загубата на неговия отбор с 0:2 от Черно море. Петрович изрази оптимизъм и надежда за добра развръзка в клуба, въпреки натрупващите се загуби. Специалистът заяви, че не се притеснява за своя пост.

"Играхме добре през първото полувреме. Нормално е домакинът да има по-голямо притежание на топката. Пропуснахме чисто положение през първото полувреме. Може би сме единственият отбор, който няма гол, отбелязан от нападател. Наистина е комично. Три пъти през седмицата тренираме завършващ удар. И за мен е трудно. През първото полувреме трябваше да водим с 2:0. Имахме 100-процентови положения. Опитахме да успокоим момчетата и да играем футбол. Не искам да коментирам втория гол. Не видях дали е дузпа. Не се притеснявам за работата си, защото работя всеки ден и то по 15 часа. Трябва да питате хората от ръководството какво мислят за мен. Винаги вярвам в позитивната развръзка", заяви треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович след вчерашната загуба на неговия отбор с 0-2 от Черно море.

"В един мач всичко ще се отпуши и ще стане по-добре. Приемам много неща и работя коректно. Ако в Ботев не са доволни от мен, винаги могат да ми го кажат. Сега е възможно играчите да са загубили увереността си. Искам те да играят свободно. Загубите ми вдъхват допълнителна мотивация. От 15 години съм треньор и никога не съм се предавал. Ще видим какво можем да направим през декември. Ако не, ще продължим с тези играчи. Не мога да коментирам полиграфа. Клубът поиска нещо подобно, а футболистите са доста коректни. Не вярвам, че нашите играчи продават мачове", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 0 Отговор
    Мотивацията си я зсдруж за себе си, въри на психиатър