Last news in Fakti

21 Септември, 2019 14:20 882 0

Ранно отпадане за Балкан (Ботевград) в Шампионската лига по баскетбол

  • баскетбол-
  • балкан (ботевград)-
  • шампионска лига-
  • ранно отпадане

Балкан спечели снощния мач, но това не се оказа достатъчно, тъй като победата не бе с необходимата точкова разлика

Ранно отпадане за Балкан (Ботевград) в Шампионската лига по баскетбол - 1
Снимка: championsleague.basketball

Снощи българският шампион по баскетбол Балкан (Ботевград) приключи участието си в Шампионска лига за този сезон. Тимът от Ботевград бе отстранен още в първия квалификационен кръг от шведския Сьодертеле Кингс, съобщава Bgbasket.com.

Българският шампион спечели реванша в „Арена Ботевград“ тази вечер с 82:74, но заради загубата с 15 точки в първия двубой, отпада от надпреварата. Домакините бяха близо до това да заличат пасива си от предишния мач, но така и не успяха да го сторят, най-вече заради по-лоши проценти при стрелбата.

Във втория квалификационен кръг Сьодертеле Кингс ще се изправи срещу Антверп Джайънтс. Победителят от този сблъсък ще се класира за груповата фаза, докато загубилият ще попадне в една група с Балкан във ФИБА Къп. Във втория по сила турнир баскетболистите на Йовица Арсич ще премерят сили още с Енисей Красноярск, както и с победителя от квалификациите между Раховец и Клуж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА