22 Септември, 2019 08:45 2 512 8

Кошмар за ЦСКА! На Армията идват все по-малко фенове, въпреки евтините билети

  • цска-
  • фенове-
  • слаба посещаемост-
  • армията

Такава слаба посещаемост е безпрецедентна за най-титулувания български футболен клуб

Кошмар за ЦСКА! На Армията идват все по-малко фенове, въпреки евтините билети - 1
Източник: БГНЕС

Във втори пореден сезон ЦСКА бележи спад в посещаемостта, пише в-к "Тема спорт". През миналата кампания "червените" отбелязаха регрес в това отношение, който се затвърждава и сега.

За първи път в своята история тимът изигра първите си пет домакинства на "Армията" при средна посещаемост от 2000 зрители. Никога досега ЦСКА не е играл пред толкова малко фенове на своя стадион.

Интересно е да се отбележи, че през този сезон цените на билетите бяха намалени чувствително, но въпреки това спадът продължи.

Нито една от петте срещи на "Армията" от началото на сезона не привлече дори 3000 зрители.

Тази тенденция едва ли ще се промени и в предстоящото домакинство на Витоша (Бистрица).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aaa

    31 7 Отговор
    Защото това не е ЦСКА, а е хибриден ребрандиран Литекс!
    Моля, изписвайте правилно името - ЦСКА-София, защото така не е ясно за кой отбор става дума - ЦСКА 1948 или фалиралият ЦСКА, който не съществува!

    Коментиран от #3

  • 2 Свинявай

    16 6 Отговор
    Закривай!
  • 3 гларус

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "Aaa":

    Фалиралият ЦСКА1948 си започна от трето ниво по законен начин и ще се завърне с гръм и трясък.По тази причина припознавачите започнаха да се осъзнават кое е ЦСКА и за това намаля публиката на ментето с тирето.
  • 4 АЙ СТИГА БЕ

    22 1 Отговор
    ЛИТЕКС ЛИ Е НАЙ ТИТУЛОВАНИЯТ КЛУБ ?! НЕ БИХ СТЪПИЛ НА СТАДИОНА НА ПРЕКРЪСТЕН ОТБОР ЗА ДА ГО ИМА , А ИСТИНСКИЯТ ДА Е Е ТАМ НЯКЪДЕ В ТРЕТА ГЛУХА ! И ОТ ТУК ЗАПОЧВАТ МОРАЛ И ЦЕННОСТНИТЕ НИ КАЧЕСТВА НА БЪЛГАРИТЕ ! ЗАРЯЗВАМЕ ЛЮБИМИЯ ОТБОР , ЗАРЯЗВАМЕ РОДИНАТА СИ И ПЛЮЕМ СРЕЩУ НЕЯ , Е ТАКА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ , ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ ПЛЕВЕЛИТЕ, ДА НЕ КАЖА НЕЩО ПО !
  • 5 Boxer 3.0

    22 1 Отговор
    Централен Спортен Клуб на Армията?! Коя армия???
    Те половината не са българи , а другата половина не са чували за армия...
  • 6 Новичок

    15 0 Отговор
    Кой да ходи на мачовете? Като народа се разбяга по чужбина.Тука останахме само пенсионери и работещи по 15-16 часа на ден плюс съботи и някои недели.Кога да ходиме петък към 20:00 часа ???
  • 7 ужас

    11 1 Отговор
    Те и в Ловеч си ходеха толкова. Защо се преместиха в София.
  • 8 БАща

    7 0 Отговор
    За да доведа двамата си сина на стадиона не знам какво трябва да се случи... Какво ще видят децата ми на кой и да е български футболен стадион? Някой замисля ли се? Просто сами си отговорете.