Last news in Fakti

21 Септември, 2019 19:26 897 2

Любо Ганев: Ще бием Словения, сигурен съм!

  • европейско по волейбол-
  • любо ганев-
  • прогноза-
  • осминафинал-
  • словения-българия

Волейболната легенда е оптимист, че имаме шанс да преодолеем и Русия по-напред в турнира

Любо Ганев: Ще бием Словения, сигурен съм! - 1
Източник: БГНЕС

Ще бием Словения, сигурен съм!", обяви волейболната легенда Любо Ганев преди осминафинала от европейското първенство по волейбол за мъже. България излиза днес от 21.30ч. в Любляна, а мачът ще бъде предаван по БНТ.

"Словения е напълно преодолим отбор - добави бившият национал специално за читателите на "България Днес". - Повече залагат на защитата. Ще разчитат и на домакинската подкрепа на публиката. Не ме е страх от съперника, а от нашата игра. Играем добре на моменти, но до момента нямахме мач, в който всички волейболисти да бъдат на топ ниво. Винаги имаше по един-двама, на които не им вървеше''.

Любо Ганев призна, че България е далеч от класата, която показа в олимпийската квалификация срещу Бразилия (2:3).

"Надявам се сега в директните елиминации да са напълно фокусирани и да се хвърлят мач за мач - пожела Любо Ганев. - Бях осем дни с момчетата. С тях си казахме, че ако не играем на макс, трудно ще бием водещите отбори като Италия и Франция. Имаме страхотен колектив, който тренира и играе с желание''.

Любимецът на феновете остана доволен от развоя на предварителната група. България завърши на трето място.

"По този начин избегнахме евентуален сблъсък с Франция на четвъртфинала - обясни Ганев. - Те щяха да са домакини, а и да имат психологическо предимство, че са ни били. Имаме повече шансове срещу Русия, ако преодолеем Словения''.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любо...

    2 0 Отговор
    НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА!
  • 2 12345

    1 0 Отговор
    Ще ги биеме, когато цялото сегашно управление си намерите друго занимание. Само интриги правите, после чакайте победи. Некадърници!