Last news in Fakti

21 Септември, 2019 22:35 2 734 8

Левски би Славия с 2:0, ''сините'' фенове изпочупиха стадион ''Славия''

  • левски-славия-
  • победа за ''сините''-
  • 2:0-
  • efbet лига-
  • изпочупени седалки

''Сините'' сломиха възпитаниците на Златомир Загорчич за 8 минути

Левски би Славия с 2:0, ''сините'' фенове изпочупиха стадион ''Славия'' - 1
Източник: LAP.bg

Левски спечели 141-ото столично дерби срещу Славия с 2:0 след попадения на Филипе Нашименто и Станислав Иванов. Срещата беше част от 10-ия кръг на efbet Лига.

В 73-ата минута на двубоя Нашименто, който се появи като резерва съумя да открие резултата за Левски. Той елегантно прехвърли Петков и изведе "сините" напред в резултата.

В края на полувремето Галин Иванов се откъсна от отбраната на Левски, но не съумя да нанесе точен удар към вратата на Милан Миятович.

Славия опита да се върне в мача, но при най-чистото положение Муньос не съумя да се разпише.

В 81-ата минута Станислав Иванов открадна топката в центъра на терена, напредна добре и матира Петков, за да направи резултата 2:0 в полза на ''сините''.

За съжаление, феновете на Левски изпълниха заканите си, че ще създадат проблеми на ст. Славия. ''Сините'' фенове изпочупиха голямо количество седалки в сектор В на стадиона в Овча купел, като вероятно това е формата им на протест срещу високите цени на билетите от 20 лева, които предизвикаха напрежение, макар и тогава само словесно, преди мача.

.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитлер

    29 7 Отговор
    Това не са фенове а сбирщина недоклепани комплексари....примати изостанали векове от нормалните хора
  • 2 Сега майка Тереза

    6 5 Отговор
    да си оправя картофенто поле!
  • 3 УЛТРА'СОФИЯ 1914

    8 23 Отговор
    ПРЕДУПРЕДИХМЕ ГИ ДА НАМАЛЯТ БИЛЕТИТЕ НА 10 ЛЕВА,ТЕ ОТКАЗАХА.ТОВА СВЛАЧИЩЕ В ОВЧА КУПЕЛ И 5 ЛЕВА НЕ ЗАСЛУЖАВА ЗА БИЛЕТ.САМО ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Фен

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "УЛТРА'СОФИЯ 1914":

    Последната дума ми харесва , като бъдеще на отбора .
  • 5 Даниел

    3 3 Отговор
    И за децата вече е ясно, че наркоманите и дилъри от София запад искат да навредят по всякакъв начин на отбора , видя се от всички че седалките хвърчаха от сектора на които бяха закичени техните знамена . И така за кой ли път доказаха че са най големите врагове на ФК. Левски , като рекетират собствениците за 1 лв.от билет ,
    контрол над фен магазина и печалба от всички продадени артикули, затова и пребиха почти до смърт , човека назначен от клуба които отговаряше за маркетинга, и от постоянните глоби които докарват на отбора за стотици хиляди левове, и домакинства без публика в Европа, Призовам всеки който обича истински Левски да се отдели от тях , да излезе от
    сектора който завзеха ,нека останат сами във сектора да няма зад кого да се скрият , дрогиранте мишки . Ако не ги спрем сега вътрешният враг ще убие отбора , въпрос на време е. Събодете се докато има надежда .
  • 6 Ако имаше закон като в UK

    6 1 Отговор
    На такива фенове щеше да бъде забранено завинаги да стъпят на стадион
  • 7 Хан Крум

    3 1 Отговор
    Докато Левски има такава публика от пияни, дрогирани и малоумни фенчета, дотогава ще е и калпав отбор. Наказания и глоби върху отбора. Отделно от това всички помним как десетина пияници изгониха Ивайло Пеев и покрай него и Наско Сираков. Оттогава Левски е тотален провал Благодарение на тъпите фенчета. Тези не помагат на отбора, тези са банда боклуци.
  • 8 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Само тотален малоумник може да е СИН фен! Само СИНИ малоумници могат да направят това! Наркомани и назибени умствено изостанали дебили!