22 Септември, 2019 07:05 2 368 0

Гранада шокира Барселона, каталунците отново победени при гостуване

  • барселона-
  • загуба от гранада-
  • 0-2-
  • ла лига-
  • меси влиза в игра

Лионел Меси се появи като резерва, но не успя да помогне на съотборниците си да измъкнат нещо от мача

Гранада шокира Барселона, каталунците отново победени при гостуване - 1
Източник: БГНЕС

Късно снощи отборът на Гранада завоюва голяма победа срещу Барселона с 2:0 в двубоя си от 5-ия кръг на испанската Ла Лига.. Головете за грандиозната победа отбелязаха Рамон Азиз (2') и Алваро Вадийо от дузпа (66').

Във втората минута на срещата топката попадна в Рамон Азиз, който развенча Марк-Андре Тер Стеген.

В 21-ата минута Барселона опита да се върне в двубоя, но удар на Луис Суарес попадна в стената изградена от играчи на Гранада при статично положение.

Игра с ръка на Артуро Видал в наказателното поле на Барселона позволи на домакините да изпълнят дузпа, като е важно да се отбележи, че решението за дузпата бе взето с ВАР. От бялата точка Рамон Вадийо направи резултата 2:0 в 66-ата минута на двубоя.

До края на двубоя каталунците се опитаха да стигнат до нещо съществено пред вратата на Гранада, но това така и не се получи.

Може би изненадващо за всички в класирането след този мач - Гранада е лидер в подреждането с актив от 10 точки. В същото време Барселона има 7, което отрежда на каталунците и 7-о място във временното класиране.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА