Last news in Fakti

30 Септември, 2019 16:59 5 033 9

Уайлдър: Джошуа е изкуствено създаден

  • руис-
  • реванш-
  • бокс-
  • световна титла-
  • създаване-
  • уайлдър-
  • джошуа

Американецът е убеден, че Анди Руис ще спечели реванша с британеца

Уайлдър: Джошуа е изкуствено създаден - 1
Снимка: shutterstock

"Антъни Джошуа е създаден, но не е за бокса". Това мнение изрази световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър. Американецът е убеден, че Антъни Джошуа ще запише нова загуба от Анди Руис. Двамата предстои да изиграят мач реванш на 7 декември, след като по-рано през годината мексиканецът шокира Джошуа и му отне титлите на WBA (супер), WBO, IBF и IBO.

„Мисля, че Анди Руис ще го победи отново. Екипът на Джошуа избързва. Те искат да го притиснат, понякога това не е най-доброто решение. Наистина не мисля, че той осъзнава какво се е случило.

Всичко зависи от Джошуа, той все още може да се върне. Но когато го гледам, неговите успехи в спорта и как той мисли и се отнася към определени неща, разбирам, че той не е създаден за това. Създадоха го такъв, знаете за какво говоря", започна Уайлдър.

"И точно както в този случай, той беше принуден да се бие, защото вероятно е мислил за други неща. Ако Джошуа реши да поеме контрол върху кариерата и животът си, ще бъде щастлив също като мен. Но му пожелавам успех, защото трябва да има един шампион, едно лице, едно име. Обещавам ви, че той ще е Дионтей Уайлдър,“ каза още Бронзовия бомбардир.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Респект

    17 3 Отговор
    Много вярно
  • 2 123

    15 13 Отговор
    Мача с Руис е бил уговорен. Коефицента за Руис е бил много висок и някой е спечелил много пари.

    Коментиран от #4

  • 3 vasik atanasova

    9 6 Отговор
    много е умен уалдър и интелигентен боксьор
    апсолютно е прав за джошката
    джошката е красив и атлетичен
    и хората искат той да е шампиона а не руиз нисък за категорията
    и с коремче
    опа само че се оказа че най важното нещо в бокса е БЪРЗИНАТА
    анди руйз ги превъзхождаше в бързината не му даде да си направи джошкта играта с правите удари а се движише с ескиважи наляво надясно и скъсяваше дистанцията
    и така както е дебеличак беше много по бърз от джошката
    джошкта е манекен който трябва да си показва мускулите
    и да рекламира дрехи по подиума но НЕ Е ЗА БОКСА
  • 4 vasik atanasova

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    В ПРОФЕСИОНАЛЕН БОКС НА ТАКОВА НИВО НЯМА УГОВОРКИ
    ГЛЕДАЙ СРЕЩАТА И ТОГАВА ПИШИ
    КЪДЕ ВИЖДАШ УГОВОРКИ В ТОЗИ МАЧ
  • 5 Смях

    4 0 Отговор
    Абсолютно вярно. Точно беше свалил Руйс и тогава дойде онова дясно кроше което му спря тока направо. До края само оцеляваше
  • 6 Фен

    2 0 Отговор
    Проекта Джошуа започна още 2012 година година, когато рязаха противниците му ,а той губеше очевадно почти всичките си изиграни мачове. Единствения му добър мач според мен е срещу Кличко, когато игра наистина шампионски.
  • 7 Учуден

    5 2 Отговор
    Статията цитира един средна класа боксьор, с лошо възпитание и вероятно трудно завършено средно образование. Кризата в тежка категория е от години и сега „блестят” спорни таланти. Жалко, че повечето коментиращи пишат с правописни грешки, явно не са тренирали на състезателно ниво боен спорт, но са „експерти” за всичко.

    Коментиран от #8

  • 8 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Учуден":

    Прав си. За съжаление под всяка тема и статия се изказват хора, които нямат никаква представа за какво и какво точно искат да кажат. А в тежката категория отдавна не съм виждал такъв боксьор като Уайлдър- без техника, което жалко
  • 9 К2 2К К2

    3 0 Отговор
    И защо не се би с Джошуа, за да му вземеш всички пояси?
    Хем за много повече пари отколкото взе с Циганския Крал, хем щеше да си абсолютен световен шампион и наистина да напишеш история!
    Уайлдър, не ти се връзват приказките и ставаш смешен!