Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 00:11 1 395 2

Барселона обърна Интер за 2:1 на "Камп Ноу" (видео)

  • шампионска лига-
  • барселона-
  • интер

Луис Суарес донесе успеха на каталунците с два гола през втората част

Барселона обърна Интер за 2:1 на "Камп Ноу" (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона записа победа с 2:1 срещу Интер на "Камп Ноу" във втора среща и за двата тима от група F на Шампионската лига.

Гостите от Италия поведоха в резултата рано-рано след бързо изпълнен фаул, извел сам Лаутаро Мартинес срещу вратаря за 1:0 още в 3-ата минута. Луис Суарес обаче в 58-ата и 85-ата се превърна в герой за каталунците.

През първото полувреме Барса опитваше да напада по-често (4 точни удара срещу 2 за Интер, но срещна бита в средата на терена и бързи контраатаки за Интер, при една от които - Мартинес можеше да удвои в 37-ата минута, но не успя.

През втората част за Барса се появи Артуро Видал, който поосвежи нападението и именно той подаде на Луис Суарес за изравнителен гол в 58-ата минута.

Барса увеличи натиска си, а треньорът на Интер Антонио Конте затвори играта с няколко дефанзивни смени. Четвърт час преди края гостите можеха да поведат след бързо изпълнение на тъч и излязъл напред вратар на Барса, но последва неточен удар.

Каталунците издебнаха съперника в 84-ата минута и при контраатака Меси подаде към Суарес в наказателното поле, за да може уругваецът да разстреля вратаря на Интер за крайното 2:1.

По-рано днес Борусия (Дортмунд) победи Славия (Прага) с 2:0 и с Барселона са с актив от по 4 точки, а Интер и Славия остават с по 1.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    1 0 Отговор
    В този сайт хора интересуващи се от футбол,почти няма.
  • 2 гощо

    0 0 Отговор
    Интер изпусна Барса след отменен гол и няколко пропуска на 100%-тови ситуаци!!! Това е по правилното заглавие!