Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 13:57 3 326 1

Меси разкри проблемите в Барселона

  • меси-
  • барселона-
  • интер-
  • шампионска лига-
  • проблеми-
  • тренировки-
  • пътувания

"Когато пътуваш толкова често, не остава време да тренираш и съответно нямаш основата", смята звездата на Барса

Меси разкри проблемите в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси обясни откъде идват проблемите на "каталунците" от началото на сезона. "Лос кулес" не изиграха най-убедителния си мач снощи, но все пак съумяха да пречупят Интер с 2:1 в мач от Шампионската лига.

В Ла Лига обаче първенецът на Испания изпитва проблеми и е на четвърта позиция. Според Лео проблемът е в честите пътувания по време на предсезонната подготовка. Тогава клубът обикаляше континентите за различни турнета.

“Не искам това да звучи като критика, но когато пътуваш толкова често, не остава време да тренираш добре и съответно нямаш основата. Наясно сме защо клубът урежда тези двубои през лятото. Всички големи отбори го правят и съответно след това стартират трудно”, заяви Лео след успеха на “Камп Ноу” снощи.

Самият Меси не се намира в оптимално физическо състояние, но въпреки това снощи изигра много силен мач и беше в основата на триумфа.

“Сега ние трябва да наваксаме в предстоящите мачове. Нужно ни е малко време. Все още не сме в най-добрата си форма и затова беше много важно не толкова да играем силно, а да спечелим срещите с Хетафе и Интер. Сега ни предстои нов тежък сблъсък - срещу Севиля. Важно е да посрещнем паузата с успех”, добави аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Кой силен мач е изиграл?!?!? Интер ги изтърваха! Не си вкараха положенията,отмениха им гол!