8 Октомври, 2019 13:08 1 654 4

Левски пазари класни футболисти за три поста

  • левски-
  • петър хубчев-
  • селекция

Класен плеймейкър, защитник и дефанзивен халф

Левски пазари класни футболисти за три поста - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев държи отборът да бъде подсилен с поне трима нови през зимата, съобщава ТОПСПОРТ. На "Герена" от известно време работят усилено по селекцията.

Наставникът на "сините" иска да му бъде осигурен краен защитник, който да бъде алтернатива на Иван Горанов. Столичани търсеха попълнение в тази зона и през лятото, но не намериха удачен вариант.

Левски ще опита да привлече и класен плеймейкър. На този пост през сезона играят Филипе Нашименто и Франко Мазурек, но Хубчев иска да засили конкуренцията.

Специалистът държи да бъде привлечен и дефанзивен халф. Той настояваше за такъв още през лятото, но до трансфер така и не се стигна. Бившият национален селекционер иска футболист с профила на Стефан Баджи от Лудогорец, който да бъде партньор на Хали Тиам в центъра на терена. До момента като такъв се подвизава Мартин Райнов, но той разочарова в голяма част от мачовете на отбора.

Шефовете на Левски ще отпуснат средства за селекция, като се очаква да се плаща за всички новопривлечени. Спортният директор Ивайло Петков имаше няколко скаутски мисии, за да гледа потенциални нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярно

    5 0 Отговор
    Всички са класа до класа. Завършили са 8ми клас от кв Факултето и искат да се интегрират бързо.
  • 2 И аз

    5 1 Отговор
    И аз чух . Единия даже цъкал топката с крак цели четири пъти без да падне на земята. Ти да видиш.
  • 3 😂🤣😭😁😄😃😀🤗🤗Само Ле🚾ки👌👌👌

    5 1 Отговор
    Луноходец и ЦСКА - вадете тефтерите и записвайте Как се взимат класни играчори.⚽+🏧=♿
  • 4 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Говежди надежди! Те Умират последни!