Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 14:20 1 905 0

Не допуснаха Желко Петрович до базата на Ботев (Пд)

  • ботев пловдив-
  • ботев пд-
  • желко петрович-
  • коматево-
  • тренировка

Треньорът на вратарите Михаил Ролев и кондиционният спец Тодор Георгиев подготвяха "канарчетата" тази сутрин

Не допуснаха Желко Петрович до базата на Ботев (Пд) - 1
Снимка: БГНЕС

Желко Петрович не беше допуснат до базата на Ботев (Пловдив) в Коматево и тази сутрин тренировката беше ръководена от двама българи - треньора на вратарите Михаил Ролев и кондиционния спец Тодор Георгиев. Специалистът е нежелан от феновете след поредицата слаби резултати, а и босът Георги Самуилов вече го призова да подаде оставка.

Черногорецът настоява да получи сериозна неустойка, която е в размер на над 100 хиляди лева. До този момент Петрович не подава оставка, а от ръководството на клуба са наредили да не бъде допускан до отбора.

Нямаше го и сръбският асистент на Желко Петрович - Жарко Лучич.

Комплексът на Ботев (Пловдив) е строго охраняван и не се допускат фенове и журналисти.

Oчаква се по-късно днес Георги Самуилов да обяви промените. Както вече стана ясно, за поста на Петрович е спряган Ферарио Спасов, който е директор на школата на "жълто-черните".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА