8 Октомври, 2019 16:27 1 149 3

Ферарио Спасов е новият треньор на Ботев Пд

  • ферарио спасов-
  • ботев пловдив-
  • ботев пд

Ще подпише договора си до края на седмицата

Ферарио Спасов е новият треньор на Ботев Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Ферарио Спасов е новият треньор на Ботев Пд, обяви официалният сайт на канарчетата.

"Уважаеми ботевисти,

В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК „Ботев“ да бъде воден от Ферарио Спасов.

Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на „жълто-черните“ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев.

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете", се казва в обръщението.



Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пророка

    2 0 Отговор
    Е сега вече изпадането в Бгрупа е СИГУРНО.
  • 2 боцмана

    3 0 Отговор
    Ще си имаме нова порода Феро-канарчета.
  • 3 Супер..!

    2 1 Отговор
    Радвам се...!