Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 19:51 909 3

Галин Иванов: Трябва поне малко да вземем от сърбите

  • галин иванов-
  • национален отбор-
  • сърбия-
  • черна гора-
  • англия-
  • европейски квалификации

Звездата на Славия заяви, че в националния цари спокойствие преди мачовете с Черна гора и Англия

Галин Иванов: Трябва поне малко да вземем от сърбите - 1
Снимка: БГНЕС

Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на националния отбор преди европейските квалификации с Черна гора и Англия. Звездата на Славия заяви, че в тима цари спокойствие.

"Защо да съм нервен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта. Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, всеки мач да израстваме повече и повече, да изпълним тактическите указания на старши треньора. Нека първо мислим първо за Черна гора, след това ще мислим за Англия.

Чака ни тежък и важен мач. Малка държава сме и трябва да се подкрепяме, за да продължим нагоре. Със сигурност феновете са разочаровани, но ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с раздаване на терена до последния съдийски сигнал. Хората са станали малко злобни, донякъде е разбираемо. Не съм чувал сърбин да каже лошо за друг сърбин. Поне малко трябва да вземем от тях", каза Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    2 0 Отговор
    Цари спокойствие защото и да изгубят, пак ще получат заплата.
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор
    Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 3 Смешник

    2 1 Отговор
    Аз пък викам да вземем малко от Англичаните Германците Италианците а ти си взимай от Сърбите Затова ви бият като даули