Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 22:12 1 341 2

Погба продължава да се възстановява в Дубай (видео)

  • пол погба-
  • дубай-
  • манчестър юнайтед
Погба продължава да се възстановява в Дубай (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба продължава своето възстановяване в Дубай и се надява да се завърне на терена за дербито от английската Висша лига между Манчестър Юнайтед и Ливърпул след паузата за мачове на националните отбори, съобщават британските медии.

Френският национал показа клип в социалните мрежи, в който работи усилено по лечение на проблем с десния крак.

Халфът пропусна последните две срещи на "червените дяволи" през кампанията - с АЗ Алкмаар в Лига Европа и с Нюкасъл в шампионата на Англия. 26-годишният Погба има на разположение личен треньор в Обединените арабски емирства.

Манчестър Юнайтед ще играе срещу лидера в класирането Ливърпул на 20 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре дошъл Ивайло

    1 0 Отговор
    Внимавай с турския ти началник! Ако не слушаш изхвърчаш като Стефанаки! Желая ти лека работа за колкото те оставят в сайта "добрите"!
  • 2 Маню

    1 0 Отговор
    Ко прай там в тоя мръсен въздух ме знам освен да си седи по моловете.то не се диша там!!