9 Октомври, 2019 04:11 2 125 1

Димитър Пенев със секретна мисия

  • димитър пенев-
  • рожден ден-
  • цска-
  • легенда

Треньор №1 на България за XX век направи голяма изненада за рожден ден

Димитър Пенев със секретна мисия - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев бе част от приятна изненада, която колективът на известна верига хипермаркети организира за своя ръководител.

Почетният президент на "червените" се включи с готовност в секретната мисия и се появи инкогнито на тържеството, при което нищо неподозиращият рожденик Светослав Георгиев видимо се трогна и остана без думи.

Димитър Пенев със секретна мисия

Навършилият 38 години привърженик получи и подаръци от именития треньор, който му пожела да продължи да обича все така всеотдайно армейския клуб.

Димитър Пенев със секретна мисия

Самият Димитър Пенев пък логично се превърна веднага в център на вниманието, отделяйки време на всички за добра дума, снимки и автографи.

Димитър Пенев със секретна мисия


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    8 1 Отговор
    Още една секретна мисия...: "От МОСАД пратили Моше в тила на врага да разпръсне позиви. Мисията била да разпространи позивите сред палестинците и до 24 часа да се завърне. Чакали го ден, три, седмица. Тъкмо решили, че е пленен и на осмия ден Моше се завърнал в централата отслабнал, брадясал, прашасал, каталясал...
    - Какво стана, Моше - заразпитвали агентите - Разпръсна ли позивите?
    - Абе, как ще ги разпръсквам - изстенал Моше. - Макар и с много зор, продадох ги!.."??