Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 09:01 1 437 2

Джеки: Какъв е тоя Крушич, поредното сръбско менте

  • георги димитров - джеки-
  • цска-
  • милош крушич

Хората в клуба към днешна дата са “некадърници”, а с такива “нищо не се постига”

Джеки: Какъв е тоя Крушич, поредното сръбско менте - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА и българския футбол Георги Димитров - Джеки изригна срещу случващото се на “Армията”. За него хората в клуба към днешна дата са “некадърници”, а с такива “нищо не се постига”.

“Трудно ми е вече да коментирам нещата, които се случват на “Армията”. Нищо общо нямам с тези хора, които са там. Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. Без всеки може, но с всеки не може. Питате ме за новия треньор. Какъв е той Милош Крушич. Някакво сръбско менте като онова, което беше в Ботев (б.р. - Желко Петрович). Ама бил преди това в Холандия. Бил е в Холандия, колкото аз съм бил в космоса. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога”, остър бе легендарният бранител пред "Меридиан мач".

Той коментира и темата “Николай Бодуров”.

“Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Сега е малко като след дъжд качулка”, каза още Джеки.

“Хубави думи мога да кажа само за съдиите в България. Те, хората, поне се развиват. Това го казвам съвсем сериозно. И още нещо искам да кажа. И държа да го напишете - който си мисли, че проблемът на българския футбол са Боби Михайлов и Ники Михайлов, е много далеч от истината. Ако те двамата са проблема, има държавни органи да ги хванат и да ги обесят, ако трябва. Проблемът е, че много други некадърници се крият зад тях. Проблем са такива хора като Мадански, които нямат нищо общо с футбола. Казвам ви го без да искам да се слагам на никого. Не ми пука от нищо. Просто казвам нещата, каквито ги виждам”, завърши Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    3 2 Отговор
    На този "цесекарин" не му ли е ясно, че този отбор на "Армията" е Литекс ?!
    Що не "изригва" срещу този факт ?!
  • 2 Иванчо

    1 2 Отговор
    Защо давате поле за изява на тоя пропаднал алкохолик? Не ни занимавайте с такива изпаднали отрепки.