9 Октомври, 2019 12:55 1 805 9

Бербатов: Изпитвам респект към Роналдо

  • бербатов-
  • меси-
  • роналдо-
  • сравнение-
  • награди-
  • ибрахимович-
  • дълголетие-
  • респект

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед даде своето мнение за сравненията между Меси и Роналдо

Бербатов: Изпитвам респект към Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Големият български нападател Димитър Бербатов се изнерви на непрестанните сравнения и съревнования между Меси и Роналдо, и коментира своето виждане за двамата най-добри играчи на съвремието.

"Как можете да отделите Роналдо от Меси? Мисля, че всяка година всички награди трябва да отиват за тях и те да си ги поделят поравно. Няма как да кажете, че единият е по-добър от другия”, заяви Бербатов, който беше съотборник с Кристиано в Манчестър Юнайтед.

“Роналдо иска всички награди, просто защото е свръхамбициозен и иска да чупи рекорд след рекорд. Меси може би не го показва с поведението си, но съм сигурен, че когато вкъщи се настройва за мач, си казва: “Ще унищожа всички!”. Когато си добър, го осъзнаваш и няма от какво да се срамуваш", каза още Бербо пред Goal.com.

"Изпитвам шиб*н респект към спортното дълголетие на Роналдо. Той е на 34! Играе за Ювентус и продължава да е голямата звезда, също както беше в Англия, после в Испания, а сега и в Италия. Справя се великолепно във всеки един шампионат. Вижте само каква е физиката му, как се приготвя за всеки един сезон, за всеки един мач. Той има всичко необходимо, за да остане завинаги млад. Той е млад по душа", заяви Бербатов.

"Вижте също един Ибрахимович. Да, американският шампионат не е като Италия, Англия или друго от големите първенства, но той продължава да е на високо ниво. И аз като него съм на 38 години, но сутрин се будя с болки по цялото тяло. Гледам Ибра и си мисля: "Какъв, по дяволите, човек е той? Може би той има нещо, което аз нямам и затова още играе футбол.", допълни бившият нападател.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    8 9 Отговор
    А ти от какво се измори ?
    От “контузии” и публикуване на клипчета в нета ?От 600 метра които “навърташе “ на мач , дори без да се изпотиш ?

    Коментиран от #3

  • 2 Жоро

    9 8 Отговор
    Млад предаде националният отбор и е страхливец спор няма.

    Коментиран от #4

  • 3 Eistee

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Гледай в YT най-добрите голове и асистенции на Бербатов и после си отваряй мазната миризлива уста. Сега Манчестър само могат да гледат клипчета на Бербатов и да въздишат за миналото и величие, голяма част от което беше магията на Бербатов. Отговори ми на едно нещо, Мунчо: Руни и Тевес като се скъсваха от тичане да не би да постигнаха нещо? Бербатов стана голмайстор на най-силното първенство в Света от резервната скамейка. Помни това, мухльо!
  • 4 Eistee

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Не предаде Националния отбор, късопаметни човече, а те го предадоха него. Толкова ли не можеш да си спомниш как след всеки мач, в който той играеше на световно ниво, чалгаджиите го обвиняваха за всичко? Журналистите търсеха под вола теле за да го изкарат виновен за всеки равен и загуба. Това спомняш ли си го? Че ги влачеше на врата си и после го оплюваха точно такива "разбирачи" като теб, на които всичко хубаво и стойностно им е криво, само защото Природата ги е ощетила от към дължина на пениса. Какво стана когато напусна Националния? Всичко се срути и чалгаджиите не могат да се преборят за равен с Малта и Фарьорските острови. Човекът напусна точно за това - да покаже, че вината не у него и че без него ще лъсне какви бездарници и некадърници се викат поръчково в Националния, за да може на световната сцена да ги видят в компанията на Бербатов и да ги забележат чужди скаути в мач спечелен от Бербатов. Да им се вземат няколко стотин хиляди. Ето затова напусна Бербатов. Защото го експлоатираха по най-гнусен начин и винаги го изкарваха виновен, ако нещо не върви. Късата памет е предпоставка за доста долнопробно он-лайн поведение, а? Мизерник.

    Коментиран от #6

  • 5 гощо

    7 0 Отговор
    Чета тука коментари те потвърждават само,че ние сме най големите таланти да обиждаме родните си звезди!!! За Кобрата да не говорим какво става като има статия!!! Ей може да сме си малък,но пък за това изключително прост,завислив и злобен народ!!!
  • 6 гощо

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Eistee":

    Забрави да добавиш как след всяка среща зависливият селяк Лечков го хапеше и дрънкаше глупости по адрес на Бербатов! Много го е яд,че Бербатов е повече от него в футбола!!!
  • 7 гощо

    4 2 Отговор
    А сега по въпросът за сравнението на Роналдо и Меси! Ами то няма сравнение!!! Единият играе където го пуснеш а другият само в едно единствено местно първенство! Никъде другаде не му се получава! Имам чуството,че слепци гласуват и го награждават! Той ще си остане най набеденият за голям футболист за всички времена!

    Коментиран от #8

  • 8 Георги

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "гощо":

    Това че играе само в Испания не е защото не може да играе в друго първенство а защото обича клуба за който играе и е щастлив там какво като Роналдо играе в другите първенства ако трябва да говориме за не справедливо връчване на награди едната златна топка на Роналдо принадлежеше на Рибери когато спечелиха шампионската и в Германия но това е друг въпрос Меси и Роналдо са най-добрите и това че казваш че единия не може да играе другаде е пълна глупост ходи ти в Барселона да им вкарваш головете тогава

    Коментиран от #9

  • 9 ЦСКА умре

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Георги":

    А 2010, когато златната топка отиде при Меси, а всъшност беше за Иниеста, който спечели СВЕТОВНО не беше ли скандално? Съгласен съм с оня факт, но не казвам, че и Меси не е получавал чужди златни топки.