9 Октомври, 2019 15:30 1 200 0

Моуриньо е готов да поеме Тотнъм

  • моуриньо-
  • тотнъм-
  • съгласие-
  • почетино-
  • треньор

"Шпорите" биха се обърнали към Специалния, ако Почетино напусне

Моуриньо е готов да поеме Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо следи с интерес ситуацията в Тотнъм, тъй като лондонският клуб е един от двата варианта, които португалецът счита за най-удачни за евентуалното си завръщане в треньорската професия. Специалния бе уволнен от Манчестър Юнайтед още през декември миналата година, но все още е намерил подходящ клуб, който да отговаря на неговите амбиции. Според "Дейли Мейл" Тотнъм и Реал Мадрид са възможностите, които допадат най-много на Моуриньо.

Тотнъм се намира в тежка криза от началото на сезона и все по-често медиите на Острова твърдят, че Маурисио Почетино скоро може да напусне. За момента аржентинецът категорично отрича подобна възможност, като преди няколко дни заяви, че е готов да остане поне още пет години при "шпорите". Самият Почетино е свързван с Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Тотнъм няма намерение да уволнява своя мениджър, който има договор с клуба до 2023 година, но според "Дейли Мейл" играчите са забелязали, че Почетино е все по-дистанциран, което било знак, че аржентинецът сам търси възможност да напусне.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА