10 Октомври, 2019 09:33 846 1

Преговарят за школа на Реал Мадрид в България

  • футбол-
  • школа-
  • реал мадрид

Депутат с амбиция да възроди спорта в родния си край

Преговарят за школа на Реал Мадрид в България - 1
Снимка: fakti.bg

Депутатът и член на комисията по въпросите на Младежта и спорта в парламента Валентин Милушев разкри, че се водят преговори с Peaл Мадрид за откриване на футболна школа за деца под егидата на европейския колос в Самоков. Възпитаникът на НСА в момента е кандидат за кмет на планинския град и е амбициран да възроди спорта в родния си край.

Той поддържа отлични отношения със спортния министър Красен Кралев, както и с министъра на туризма Николина Ангелкова, които подкрепят проекта. Вероятно става въпрос за сътрудничество между местното спортно училище и фондация „Реал Мадрид", което вече бе осъществено във Видин.

„Да, водим преговори с Реал Мадрид за откриване на футболна школа за деца в Самоков. В момента градът има своя любим отбор - баскетболният. Трябва да го подкрепяме и поддържаме, но аз лично съм уверен, че може да помогнем повече и на футболния клуб. Рилски спортист не заслужава да е на последното място в Трета лига. Искам да възстановим спортните съоръжения за лека атлетика, биатлон, ски скок, мотопистата... Амбициран съм да развивам сериозно зимните спортове", коментира Милушев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    2 0 Отговор
    Защо не направите школа с Лудогорец. По реалистично и ефективно. Простоще улесните емиграцията.... Все едно бмв да открие училище тук за немската си фабрика...