Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 10:59 2 567 1

Какво се случва с 8-те млн. за емблемата на ЦСКА?

  • емблема-
  • цска-
  • гриша ганчев

Всеки участник има възможност в срок от една седмица да обжалва до утре

Какво се случва с 8-те млн. за емблемата на ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Осемте милиона лева, платени за активите и емблемата на ПФК ЦСКА АД, съвсем скоро може да бъдат преведени по сметките на кредиторите, пише „Тема Спорт”.

Постановлението на съда за тяхното разпределение е получено още през миналата седмица от участниците в търга за активите, включително победителя „Ред Енимълс”. Всеки участник има възможност в срок от една седмица да обжалва, като този период изтича в петък.

От „Ред Енимълс” вече обявиха, че няма да го правят, а е малка вероятността и някой от другите участници да изяви претенции. При това положение съдът официално ще издаде постановление за разпределение на 8-те милиона, след което те ще бъдат преведени на кредиторите.

Съществува вероятност това да се случи още през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борносузов

    2 3 Отговор
    Възражението съм го написал,но ще го внеса утре към 15.30ч - 16ч и да знаете че на мен не ми харесва да ми се дадат всички пари,те затова.