10 Октомври, 2019 19:59 981 0

Шеф в Борусия молил Клоп да се върне

  • ватцке-
  • клоп-
  • връщане-
  • борусия дортмунд-
  • ливърпул-
  • молба

Това призна самият изпълнителен директор на Дортмунд - Ханс-Йоахим Ватцке

Шеф в Борусия молил Клоп да се върне - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Борусия (Дортмунд) Ханс-Йоахим Ватцке разкри, че преди година се е опитал да убеди мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп да се завърне на "Сигнал Идуна Парк". Шефът на "жълто-черните" е бил наясно, че ще получи отказ, но въпреки това е говорил с Клоп за тази възможност.

"Знаех, че Юрген ще откаже и ще изпълни договора си с Ливърпул. Той винаги изпълнява договорите си, но ако искаш да тръгнеш по нов път и да изградиш нова основа, трябва поне да го попиташ дали може да си представи такова нещо. Изобщо не очаквах, че ще приеме, но нямаше да си простя, ако в този момент не го бях попитал", разказва Ватцке в новата си книга "Истинска любов. Живот с "Бе Фау Бе".

Настоящият договор на Юрген Клоп с Ливърпул изтича през лятото на 2022 година, като от "Анфийлд" вече правят опити да удължат срока на споразумението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА