Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 20:44 1 167 4

Балъков: На 99% съм готов със състава за Черна гора

  • красимир балъков-
  • черна гора-
  • национален отбор

Вижда развитие в отбора

Балъков: На 99% съм готов със състава за Черна гора - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Красимир Балъков даде пресконференция преди битката на тима срещу Черна гора от група "А" на квалификациите за Евро 2020. Опитният специалист заяви, че вижда развитие в отбора.

"Не е добре, когато имам толкова проблеми в отбора. В Черна гора също има проблеми. В националния отбор е така. Трябва да се вземат решения в последния момент. Георги Костадинов е готов за мачовете. На 99% съм готов със състава за мача. Запознат съм с противника, както и те с нас. Знаем качествата на футболистите на Черна гора. Имат силни играчи, които играят в добри отбори. Ние обаче ще се опитаме да излезем победители в този мач. Всички отбори в тази група са с изравнени възможности. Виждам позитивно развитие в отбора. Знаете каква е нашата цел. Нашата цел е през март. Там трябва да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач играем за победа", заяви треньорът на "лъвовете".

"В Черна гора има двама нападатели, които са изключително качествени. Имат опитни футболисти в средата на терена. Савич, който е много класен футболист. Няма да е лесно, но ние имаме нашите силни страни. Отборът разбира нашата философия. Надявам се да покажем добро лице, добър синхрон. Разчитаме на колектива", добави още Красимир Балъков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00000014

    8 0 Отговор
    Кой ви гледа вази, некадърни, футболни хайлази! Изгонете Перукан, иначе ще бъдете дотам.
  • 2 Анонимен

    3 0 Отговор
    На 99% ли си готов, Краси? Избрал си 99 играча и ти остава да избереш стотния?
  • 3 Иславиев

    1 1 Отговор
    Бала, бала защо на здрава глава ти трябваше това?
  • 4 Фен

    2 0 Отговор
    Беляковското циганче беше добър футболист , но като треньор е О.