Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 20:56 943 3

Георги Костадинов: Точките не отговарят на нивото ни

  • георги костадинов-
  • национален отбор-
  • черна гора

Настоящият ни точков актив не отговаря на нашето ниво

Георги Костадинов: Точките не отговарят на нивото ни - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът Георги Костадинов не смята, че Черна гора е по-силен от българския отбор. В петък двата тима се изправят в европейска квалификация в Подгорица.

“Черна гора е един много добре организиран тим, който обаче не ни превъзхожда с каквото и да е било. Надявам се утре да бъдем концентрирани и да изпълним треньорските изисквания”, заяви Костадинов.

“Настоящият ни точков актив не отговаря на нашето ниво. В Лигата на нациите показахме, че можем да играем добър футбол и постигнахме добри резултати. Атмосферата в отбора е отлична, станахме по-единни. Сигурен съм, че в следващите срещи ще покажем какво можем. Позитивната енергия е само едно от нещата, които ни трябват. Трябва да покажем още самочувствие и добра организация. Убеден съм, че с 3 точки утре ще тръгнем напред”, добави футболистът на Арсенал (Тула).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    9 0 Отговор
    Ако играта беше кой ще играе кючек в дискотеката по-дълго, ДА, щяхме да превъзхождаме Черна гора.
  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Верно е Жорка, за нивото си сте спечелили 2 точки повече
  • 3 Божкеее с коя ръка да се прекръстя

    0 0 Отговор
    Ниво на " национал" на нивото на " Арсенал Тула"